PÁR SZÓ RÓLUNK

MAGYAR BOWEN EGYESÜLET


A Magyar Bowen Egyesületet sokévnyi előkészület után 2009-ben alapítottuk meg Liebe György kezdeményezésére. A Magyar Bowen Egyesület, a Bowen Therapy Academy of Australia (BTAA) által elismert egyesület. Egyesületünk együttműködik az Európai Bowen Akadémiával (BTAE) illetve az Európai Bowen Egyesülettel – Europäische Bowen Verein.

Határozott álláspontunk, hogy Bowen Alkalmazónak csak az nevezheti magát, aki rendelkezik a szükséges minősítésekkel, és egyesületünk, vagy valamely BTAA által elismert Bowen egyesület tagja, valamint eleget tesz a minőségbiztosítási követelményeknek. A Bowtech® és a Bowen®, nemzetközileg védett nevek, a hozzájuk tartozó logókkal együtt. Használatuk, illetve a honlapunkon található copyright alá eső szövegek és képek használata, a jogtulajdonosok és képviselőjük által, kizárólag a Magyar Bowen Egyesületi tagok számára engedélyezett.

Határozott álláspontunk, hogy Bowen Alkalmazónak csak az nevezheti magát, aki rendelkezik a szükséges minősítésekkel, és egyesületünk, vagy valamely BTAA által elismert Bowen egyesület tagja, valamint eleget tesz a minőségbiztosítási követelményeknek.

A Bowtech® és a Bowen®, nemzetközileg védett nevek, a hozzájuk tartozó logókkal együtt. Használatuk, illetve a honlapunkon található copyright alá eső szövegek és képek használata, a jogtulajdonosok és képviselőjük által, kizárólag a Magyar Bowen Egyesületi tagok számára engedélyezett.